lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit

Strokovnjaki za

Arhitekturo

V podjetju Spina projektiramo arhitekti vseh starostnih obdobij z istim ciljem v mislih – zasnova vizualno privlačnega in funkcionalnega objekta. Zaradi svojih izkušenj na vseh področjih arhitekture, nam stranke zaupajo v zasnovi stanovanjskih, poslovnih in industrijskih objektov, kakor tudi interjerjev ter prenov že obstoječih objektov.

Konstrukcijo

Za vsakim dobrim arhitektom vedno stoji izkušen statik, ki potrdi ali ovrže projektantov koncept. V našem podjetju je teh kar nekaj. Nekateri mlajši, drugi starejši, vendar vsi enako predani k svojemu delu, naročnikom zagotoviti varno, konstrukcijsko stabilno stavbo, ki bo vzdržala vse zunanje in notranje vplive, katerim bo izpostavljena.

POSLOVNI - INDUSTRIJSKI - KONSTRUKCIJA


LOGO SKUPINA D.O.O.

Adriatic trening center za izobraževanjeVeč o projektu

Interier


Pod pojem kvalitetna arhitektura ne spada le stavbni ovoj in njen zunanji izgled, vendar njen celoviti izgled in funkcionalnost, zato je poudarek na notranji opremi in njenem izgledu enako pomemben kot pri stavbni zunanjosti.


Interier projekti

Poslovne stavbe


Pri poslovanju je glavni cilj poznati svojega kupca, pri projektiranju pa poznati svojega naročnika. V zasnovi poslovnih objektov pa se ti dve karakteristiki združita v eno zasnovo. Kot podjetje imamo za sabo že kar nekaj takih uspešno zaključenih projektov.


Poslovni projekti

Stanovanjski objekti


Stene so tiste, ki v bloku ali hiši ustvarijo konstrukcijsko podprt in varen bivanjski prostor, a človek je tisti, ki prostoru da svoj čar in dušo, do tega pa lahko pride le ob uspešnem sodelovanju in komunikaciji med arhitektom in projektantom. V času našega delovanja smo zasnovali kar nekaj stanovanjskih objektov, ki so zaživeli v svoji namembnosti.


Stanovanjski projektiPonosno sodelujemo skupaj